Івано-Франківськ

510 доба війни: українські воїни відбили усі атаки окупантів на Бахмутському та Авдіївському напрямку

Протягом доби, 17 липня  понад 40 авіаційних ударів та здійснив близько 60 обстрілів з РСЗВ.

510 доба війни: українські воїни відбили усі атаки окупантів на Бахмутському та Авдіївському напрямку

Розпочалася 510 доба війни в Україні: на східному фронті відбулось 36 бойових зіткнень. Про це вранці, 18 липня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність.
  • На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.
  • На Мар’їнському напрямку Сили оборони успішно продовжують стримувати наступ російських військ в районах міста Мар’їнка та біля Красногорівки.
  • На Бахмутському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки противника в районах Міньківки, південно-східніше Оріхово-Василівки, південно-східніше Богданівки та біля Іванівського.
  • На Авдіївському напрямку, під ворожим вогнем авіації, наші захисники відбили усі атаки в районі міста Авдіївка Донецької області.
  • Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, ведуть заходи контрбатарейної боротьби.
  • Авіація сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки. Також, наші захисники знищили 3 ударних БпЛА противника типу “Шахед-136” та 6 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили район зосередження живої сили противника, дві важких вогнеметні системи залпового вогню ТОС-1А “Солнцепьок”, 27 артилерійських засобів на вогневих позиціях, склад боєприпасів та станцію РЕБ окупантів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено