Івано-Франківськ

Прикордонники повідомили, куди під час війни виїжджав Юрій Горбунов

Український ведучий та продюсер двічі від початку повномасштабної війни виїжджав за кордон.

Прикордонники повідомили, куди під час війни виїжджав Юрій Горбунов

Прикордонники розповіли, Юрій Горбунов першого березня 2022 року перетинав кордон Молдови з ЄС, разом з синами Данилом та Іваном. А потім 26 березня вже виїздив сам. Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

“Після перетину молдавського кордону Горбунов перебував в Іспанії, місто С’Агаро. Це – елітний курорт на Коста-Брава в Іспанії. Але була не єдина подорож ведучого”, – йдеться у повідомленні.

52-річний Горбунов хоча і має трьох дітей, але це не дає йому право перетинати кордон під час дії воєнного стану, оскільки його донька від першого шлюбу вона вже повнолітня і сама має дитину. Від Катерини Осадчої у ведучого двоє синів.

Редакція Цензор. НЕТ звернулась до Юрія Горбунова з проханням прокоментувати ці виїзди з України, але відповіді досі не отримала.

До слова, керівник Українського інституту майбутнього, Вадим Денисенко, пропонує після завершення війни продовжити заборону на виїзд чоловіків за кордон щонайменше на три роки. В Міністерстві внутрішніх справ зазначили, що ніякого відношення до заяви Денисенка не мають й він вже не є радником міністра внутрішніх справ.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено