Івано-Франківськ

Не бере від мене трубку: Горбунов розповів, що не знає що з Винником

Артиста не видно і не чутно останнім часом.

Не бере від мене трубку: Горбунов розповів, що не знає що з Винником

Український ведучий Юрій Горбунов розповів, що у нього з артистом Олегом Винником були дружні стосунки. Однак зараз він не знає, де перебуває співак і що з ним взагалі відбувається. Горбунов кілька разів намагався йому дзвонити, але той не бере слухавку. Тому їм не вдалося поспілкуватися. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

При цьому ведучий переконаний, що улюбленець мільйонів слухачів повинен був вчинити зовсім інакше. Йому слід було публічно розповісти, що сталося і чому він вирішив виїхати до Німеччини.

“Я не знаю, де він і що з ним. Ми друзі. Потрібно було якось пояснити все це. Не можна зникати. Я не знаю, де він. Я намагався (дізнатися, – УНІАН). Олег слухавку не бере, а 100 разів ти дзвонити не будеш. Просто мені здається, це потрібно було зробити по-іншому”, – висловився Горбунов в інтерв’ю Славі Дьоміну.

До слова, з 24 лютого 2022 року Винник зник з інформаційного простору. Він припинив вести свої соцмережі. Більш ніж за рік війни там можна знайти всього кілька постів. Як повідомляли наближені до Винника люди, він перебуває в Німеччині на лікуванні та допомагає ЗСУ.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено