Івано-Франківськ

Квитки на фінал “Євробачення-2023” розкупили за рекордно короткий час

Вони коштували від майже $190 доларів до $450 (від 7 тисяч гривень до майже 17 тисяч).

Квитки на фінал "Євробачення-2023" розкупили за рекордно короткий час

Квитки на фінал пісенного конкурсу «Євробачення-2023» були розпродані за 36 хвилин. Про це пише ПІК з посиланням на hromadske.

“Загалом на арені Ліверпуля вболівальники могли потрапити на дев’ять шоу, від генеральних репетицій півфіналів й до прямих етерів великого фіналу, який відбудеться 13 травня. Квитки на фінал розкупили за 36 хвилин, а на інші шоу — приблизно на годину більше. Організатори повідомили у Twitter, що попит на квитки був надвисоким”, – йдеться у повідомленні.

Приєднуючись до онлайн-черги, шанувальники побачили повідомлення, що попереду їх понад 2 тисячі людей, але насправді їх кількість була набагато більшою. Через такий попит у фанатів виникли проблеми із завантаженням сайту.

Тоді як арена зазвичай вміщує 11 тисяч людей, буде доступно близько 6 тисяч квитків на шоу. Кількість місць зменшили через розгалужену сцену та вимоги до виробництва.

Уряд Великої Британії виділив близько 3 тисяч квитків на «Євробачення» в Ліверпулі для українців, які вимушені були покинути свої домівки та зараз проживають у країні. Ці квитки не продавалися на офіційному сайті пісенного конкурсу, вони будуть доступні пізніше на сайті британського уряду.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено