Івано-Франківськ

Іво Бобул вибачився за те, що назвав жінок “меркантильними” та “розпещеними”

Артист покаявся за сказене і зазначив, що не думав, що може "засмутити своїми висловлюваннями".

Іво Бобул вибачився за те, що назвав жінок "меркантильними" та "розпещеними"

Іво Бобул в Інстаграм вибачився за свої слова у нещодавньому інтерв’ю журналістці Еммі Антонюк, після чого на нього вилилася купа хейту, пише ПІК.

Артист зазначив, що все, що він сказав у скандальному інтерв’ю, було “знесилено іншими емоціями та переживаннями”. Пригадав Іво й своїх жінок-колег і наголосив, що вони “завжди були талановитими та цілеспрямованими людьми, з великими амбіціями та жагою до життя”:

“І я був неправильний, коли звинуватив їх у “меркантильності” та “розбалуваності”. Ще раз вибачаюсь за свої образливі слова та сподіваюся на ваше прощення”, – зазначив у дописі Бобул.

Також виконавець пообіцяв, що зробить все можливе, аби виправити свою прикру помилку і відновити довіру шанувальниць.

fe678893e8a111b545b111e616090172 scaled

ДОПОВНЕНО  – Народний артист України Іво Бобул повідомив, що його сторінку в Instagram зламали. За словами концертної директорки артиста, допис із вибаченнями не розміщували ані сам Іво Бобул, ані його команда.

Нагадаємо, що скандал навколо Іво Бобула розгорівся після того, як він під час інтерв’ю журналістці Еммі Антонюк охарактеризував жінок як “меркантильних” та “розпещених”. Антонюк звинуватила зірку в сексизмі. Це розлютило артиста, і він в емоціях покинув інтерв’ю.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено