Івано-Франківськ

Гурт Kalush Orchestra подарував слуховий апарат дівчині, яка мріяла почути “Стефанію”

Ще в лютому переможці Євробачення 2022 оголосили конкурс МРІЮ за МРІЮ, де пообіцяли здійснювати мрії тих, хто цього потребує.

Гурт Kalush Orchestra подарував слуховий апарат дівчині, яка мріяла почути "Стефанію"

Український гурт Kalush Orchestra здійснив мрію дівчини з Києва та подарував їй слух. Про це пише ПІК з посиланням на НВ.

«Нам написала Дар’я з Києва, яка мріяла про слуховий апарат, а найбільш, що привернуло увагу, що хотіла вона його, щоб нарешті почути пісні нашого гурту. Ми одразу зрозуміли, що цю мрію ми 100% виконаємо», — розповів лідер гурту Олег Псюк.

Для неї підібрали індивідуально розроблений слуховий апарат, який їй передав КилимМен під час особистої зустрічі.

«Насправді Kalush Orchestra дали мені більше ніж думають. Наш слух — це аналізатор. Ми повертаємо голову в сторону якогось шуму, або коли відчуваємо небезпеку. А для мене можливість чути — це чути повітряну тривогу. Це можливість працювати і розвиватися, допомагати людям», — каже Дар’я.

Дівчина зізналася, що завдяки подарунку вперше почула пісні улюбленого гурту.

«Пісня Stefania стала для хлопців знаковою. Вони з нею здобули перемогу, змогли привернути увагу до України та війни. Тепер і я нарешті змогла почути її», — зізналася вона.

Kalush Orchestra наголосили, що продовжать благодійну роботу та в рамках марафону добрих справ стануть чарівниками для українців, яким потрібна допомога.

321478214 1454016068765656 4905018983931771538 n 2

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено