Івано-Франківськ

Куди зник Олег Винник: стало відомо, де зараз артист і чи допомагає ЗСУ (ФОТО)

Після повномасштабного вторгнення Росії артист майже зник з інформаційного простору.

Куди зник Олег Винник: стало відомо, де зараз артист і чи допомагає ЗСУ (ФОТО)

Олег Винник сприйняв війну дуже болісно. Про це свідчать звернення артиста до українців, де він висловив чітку громадянську позицію. Де зараз співак і чим займається розповіла ТСН адвокатка Винника, пише ПІК.

“Як відомо, понад 20 років Олег Винник офіційно мешкає за кордоном. Однак, навіть перебуваючи за кордоном, артист допомагає Україні. Наразі він мешкає у Берліні, звідки допомагає українцям, а також проходить лікування”, – сказала вона.

Проблеми зі здоров’ям у нього розпочалися ще до війни, через які артисту навіть довелося скасувати кілька концертів. За кордоном Олег Винник був змушений звернутися до фахівців. 

“Попри певні проблеми зі здоров’ям, Олег Винник через свій благодійний фонд “Вовчиця” відправляє для ЗСУ автомобілі, яких нині на фронті не вистачає. Пошуком машин і їхньою купівлею виконавець займається особисто, а також стежить за процесом їхнього доправлення на всіх етапах до України, щоб все було чесно”, – зазначила адвокат артиста.

За її словами, публічно Олег Винник нічого не говорить про своє волонтерство, засуджує повномасштабне вторгнення країни-агресорки до України та не бажає піаритися в час біди. Вона також зауважила, що співак ніколи не давав концертів у РФ.

0cf2607999ed7ceb07fcb26054a3c675 scaled 39316ddfd23112055e733536b30d4436 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено