Івано-Франківськ

“Геть з України”: переможець “Голосу країни” Лазановський випустив патріотичний трек (ВІДЕО)

Композиція настільки сподобалася українцям, що за лічені дні у соцмережах зібрала мільйони переглядів. 

Переможець “Голосу країни” Сергій Лазановський у колаборації з популярним музикантом, акордеоністом-віртуозом DIRESH випустили новий трек “Геть з України”. Патріотична пісня написана за мотивами народної пісні “Гей соколи”, пише ПІК.

У різних соцмережах відео виконання пісні спільно набрало 3,25 млн переглядів. За словами Сергія, музиканти не сподівались на такий успіх композиції, а просто готували пісню, яка зможе підняти патріотичний дух українського народу.

«Я побачив у ТікТок, як DIRESH грає на акордеоні пісню «Гей соколи». І тоді зрозумів, що дуже хочу створити якусь оптимістичну композицію, слова якої б відображали те, що у нас зараз відбувається і що болить. Написав йому в особисті повідомлення, він одразу погодився і за декілька днів записав акордеон з музикою та надіслав мені. Пісня вийшла дуже вайбова та націлена на перемогу, геть усіх орків з України», – прокоментував Сергій Лазановський|RIDNYI.

Попереду артист готує нові україномовні релізи. Окрім того, співак не залишається осторонь війни в Україні та активно допомагає Збройним силам України: влаштовує онлайн-збори коштів, а також виступає в центрі рідного Івано-Франківська, виручені кошти з цих виступів також відправляються на передову.

Один з реалізованих зборів співака – кошти на придбання автівки Mitsubishi Pajero для одного з прикордонних загонів, який захищає нашу країну на Луганщині. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено