Івано-Франківськ

541 доба війни в Україні: яка ситуація на фронті, станом на ранок 18 серпня

Розпочалася п’ятсот сорок перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

366344627 640772434902505 4658498165640957980 n scaled

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби, розповідає ПІК.

“Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 7 ударів по районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 2 – по зенітно-ракетним комплексам. Також нашими захисниками знищено 2 ворожих ударних гелікоптери Ка-52 та 4 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня“, – йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 4 артилерійських засоби на вогневих позиціях, 2 склади боєприпасів та 1 станцію РЕБ противника.

Протягом минулої доби відбулось 33 бойових зіткнення. Зокрема:

  • На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Синьківки Харківської області.
  • На Лиманському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Білогорівки Луганської області.
  • На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах Богданівки та Білої Гори Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі населеного пункту Керамік Донецької області.
  • На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Красногорівки Донецької області.
  • На Шахтарському напрямку ворог здійснив  безуспішні спроби відновити втрачене положення в районі Урожайного Донецької області та Новодарівки Запорізької області.

F3tZyDoXcAE3Rmb scaled

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено