Івано-Франківськ

570 доба війни: ворог обстріляв з артилерії 100 населених пунктів на сході України

Протягом минулої доби відбулося 24 бойових зіткнення.

570 доба війни: ворог обстріляв з артилерії 100 населених пунктів на сході України

570 доба війни в Україні: за 15 вересня агресор завдав 59 авіаційних ударів та здійснив 36 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах. Про це вранці, 16 вересня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК

Головне зі зведення:

  • Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.
  • Окупанти атакували Україну 17 дронами-камікадзе типу “Shahed-136/131”, усі знищено засобами протиповітряної оборони України.
  • В зоні відповідальності ОСУВ “Північ” на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.
  • На Бахмутському напрямку противник безуспішно намагався прорвати оборону Збройних Сил України в районах Ягідного та Богданівки Донецької області. В свою чергу Сили оборони за результатами ведення наступальних (штурмових) дій мали успіх в районі Кліщіївки Донецької області.
  • Всі атаки ворога в районі Урожайного Донецької області обернулися для окупантів значними втратами як у живій силі, так і в техніці. Водночас на Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках українські воїни утримують ініціативу, тиснуть на ворога, проводять штурмові дії та відвойовують нашу землю.
  • В результаті штурмових дій ЗСУ мають частковий успіх в районах Вербового та Новопрокопівки Запорізької області, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах.
  • Протягом минулої доби авіація сил оборони завдала 3 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено