Івано-Франківськ

У мережі розгорівся скандал через передчасну заяву Маляр про звільнення Андріївки

За даними українських військових заява про взяття Андріївки є хибною та передчасною.

У мережі розгорівся скандал через передчасну заяву Маляр про звільнення Андріївки

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр виправила пост у Telegram, де раніше повідомила про звільнення Андріївки. Тепер вона зазначає, що ситуація в Авдіївці «дуже складна і мінлива». Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр, яка часто критикує медіа за начебто передчасні повідомлення про успіхи на фронті, сама втрапила в колізію.

Вона поширила неправдиву інформація про звільнення українськими захисниками Андріївки на Бахмутському напрямку, але пояснила, що така колізія трапилася через те, що відбувся комунікаційний збій між декількома джерелами.

«Уточнюю з приводу інформації про звільнення Андріївки. Я не викладаю таку інформацію без координації та узгодження з військовими. Наразі відбувся комунікаційний збій між декількома джерелами інформації, які доповідають безпосередньо з місця подій», – написала Маляр.

У 3-й окремій штурмовій бригаді повідомили, що заява про взяття Андріївки є хибною та передчасною. Наразі тривають серйозні і важкі бої в районах Кліщіївки та Андріївки. Подібні заяви є шкідливими, несуть загрозу для життя особового складу та шкодять виконанню бойових завдань.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено