Івано-Франківськ

Як мити вікна без розводів: прості способи

Насамперед треба обрати правильну погоду для миття вікон, щоб не залишилося розводів.

Як мити вікна без розводів: прості способи

Як правильно мити вікна: може здатися, що для цього найкраще підходить сонячна погода. Але у сильну жару мийний засіб висихає дуже швидко, тому можна не встигнути витерти його так, щоб не залишилося розводів. Про це пише ПІК з посиланням на ВІКНА.

“Крім цього, мити треба не лише скло, а його залишити наостанок. Спершу треба вимити підвіконня, зняти штори та москітні сітки, вимити віконну раму і лише потім переходити до миття віконного скла”, – йдеться у повідомленні.

Як мити вікна без розводів: найкращі способи

  • Розчин оцту

Щоб на вікнах не залишилося розводів, можна використати для миття розчин оцту. Треба змішати склянку теплої води та 50 мл оцту. Цей засіб також зможе відлякувати комах. Його краще наносити розпилювачем та витирати м’якою ганчіркою.

  • Розчин лимонного соку

Не всім може подобатися запах оцту. Тому замість нього можна використати лимонну кислоту. Потрібно розчинити 50 мл лимонного соку у склянці води. Наносити розчин на скло, так само як у попередньому способі.

  • Газетний папір

Це спосіб, яким, напевно, користувалися ще наші прабабусі та бабусі. Основні забруднення треба протерти мильним розчином та використати для протирання скла зім’ятий газетний папір. Цей папір добре поглинає вологу, тому скло залишається лискучим.

  • Розчин солі

Розчин солі може впоратися із незначними забрудненнями та надати склу неймовірного блиску. 2 ст. л. солі треба розвести у склянці теплої води. Далі цим розчином мити вікна, як зазвичай.

  • Розчин нашатирного спирту

Цей розчин не залишає розводів на склі, але з ним треба бути обережним, адже він має різкий запах. Треба розчинити 15 крапель нашатирного спирту у 500 мл води та мити вікна звичним способом.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено