Івано-Франківськ

У поліклініці №2 у Франківську оновили маніпуляційний кабінет (ФОТО)

У 2023 році це вже 10-е відремонтоване приміщення у міських поліклініках для проведення медичних маніпуляцій.

415134837 946886690340921 1748981350956079858 n scaled

Оновлений маніпуляційний кабінет відкрили у поліклініці №2 в Івано-Франківську.  Тут зробили ремонт, облаштували новими меблями, упорядкували все обладнання.

Вранці до 10-ї години тут забір крові на різноманітні біохімічні аналізи, а протягом робочого дня тут виконують внутрішньом’язеві та внутрішньовенні маніпуляції.

Також є можливість прокапати пацієнта, якщо є така ургентна необхідність, пише ПІК з посиланням на сайт міського голови. 

Тут зроблений капітальний ремонт. Поміняна облицювальна плитка, підлога, поміняна стеля. Тут не було теплої води, ми поставили нагрівач води. Поміняли проводку. Звичайно, облаштовано меблями і всім необхідним інвентарем. Нові меблі ,медичні, призначені для зберігання медикаментів, столики для зберігання ліків і абсолютно все, що необхідно для організації маніпуляційного кабінету”, – начальниця структурного підрозділу “Міська поліклініка №2” Марта Стародубцева.

У наступному році планують продовжити оновлювати міські поліклініки . Ремонти у структурних підрозділах проводять за кошти, які вдалося заробити цим же поліклінікам, надаючи неконтрактовані НСЗУ медичні послуги.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено