Івано-Франківськ

“Дихай глибше”: студенти зробили відео про ситуацію з туберкульозом на Прикарпатті (ВІДЕО)

В Центр легеневих захворювань завітали юні журналісти.

13659274444662657420

У спецвипуску студентів-журналістів «Дихай глибше — туберкульоз через об’єктив» глядачі отримають відповіді на багато цікавих запитань стосовно туберкульозу, розповідає ПІК.

«Важливість висвітлення проблеми туберкульозу була, є і буде. І напевне ще багато років ми будемо жити із цим питанням. Туберкульоз виліковний і ми повинні розуміти, що кожна людина можна захворіти», – наголосив генеральний директор у КНП «Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр» Ігор Рудко.

s2 scaled

Він відзначив ініціативу студентів, які не побоялися завітати в Центр легеневих захворювань, побачили на власні очі, що не варто боятися тих людей, які перехворіли або хворіють на туберкульоз.

«Вони є такі самі люди як і ми, і мають право жити повноцінним життям. Радий, що молоді не байдуже говорити про те, що не тільки важливо, а ще й необхідно», – наголосив Рудко.

Яка ситуація із туберкульозом на Прикарпатті сьогодні, у часи повномасштабного вторгнення? Які міфи і стереотипи існують? Все, що потрібно знати про туберкульоз – у спецпрограмі студентів ПНУ:

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено