Івано-Франківськ

Сина Гринкевича, який обіцяв не втікати, оголосили у розшук

Бюро викрило організовану групу на оборудках із закупівлями одягу та білизни для Збройних сил України.

71bdc66 2

Державне бюро розслідувань оголосило в розшук “близького родича львівського бізнесмена”, якого підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, а також участі у злочинній організації.

Йдеться про Романа Гринкевича – сина затриманого бізнесмена Ігоря Гринкевича. Про це повідомили “РБК-Україна“.

“Вчора проводилися низка невідкладних обшуків, щоб знайти й затримати членів злочинного угруповання, в тому числі родича львівського бізнесмена. На жаль його поки не знайшли, але підозра у шахрайстві та участі в злочинному угрупованні йому оголошена в установленому законом порядку”, – сказала радниця ДБР Тетяна Сапьян.

Близького родича львівського бізнесмена оголосили у розшук, повідомила.

Якщо вам відомо про його місце перебування повідомляйте правоохоронним органам. Кордон він офіційно не перетинав”, – сказала речниця ДБР.

Що передувало

Бюро викрило організовану групу на оборудках із закупівлями одягу та білизни для Збройних сил України.

Вони завдали державному бюджету збитків на майже мільярд гривень. Вчора п’ятьом членам угруповання повідомили про підозру і затримали, однак один із них досі переховується, заявило ДБР.

9 січня Роман Гринкевич заявив в Instagram, що його родина не буде виправдовуватися, бо начебто “нема у чому”. “Виїжджати за кордон ми не збираємося”, – повідомив у соцмережі.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено