Івано-Франківськ

Прикордонники на гелікоптері вистежили чоловіків, які горами йшли до Румунії (ФОТО)

Прикордонники за добу затримали кілька груп «туристів», які планували горами дістатися сусідньої Румунії.

news 20240512 111656 17155018162 scaled

Одного жителя Хмельниччини та двох жителів Рівненщини помітив під час патрулювання з повітря екіпаж гелікоптера прикордонників.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі, пише ПІК.

Чоловіки саме милувалися красою озера Несамовите. Проте, апогеєм подорожі трійки спритників мала стати Румунія, куди вони планували потрапити, подолавши ще 12 кілометрів шляху.

“Ще двох чоловіків з Київщини та Херсонщини затримав прикордонний наряд за 7 кілометрів від українсько-румунського кордону. Від несподіваної зустрічі з прикордонниками в одному із гірських урочищ, «верхолази» вдалися навтьоки. Щоб їх зупинити, прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів”, – йдеться у повідомленні.

Житель Львівщини свій «туристичний» маршрут в Румунію проклав через озеро Бребенескул. Троє його «колег» з Миколаївщини та Одещини збиралися підкорювати гору Клифа. Не зміг пройти повз наряди прикордонників й житель Житомирщини, який також збирався у високогір’я Карпат, щоб незаконно перетнути кордон.

Зрештою, кінцевим пунктом у маршрутах усіх «подорожуючих» став прикордонний підрозділ, куди їх доставили з метою з’ясування обставин правопорушення.

На затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, справи скерували до суду.

news 20240512 111655 17155018151 scaled

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено