Івано-Франківськ

Студентка ПНУ загинула у трагічній автокатастрофі в сусідній області (ФОТО)

Смертельна аварія трапилася ввечері 11 червня на автодорозі Т-2601, сполученням «Чернівці-Шепіт».

MyCollages 12 scaled

У жахливій ДТП в Чернівецькій області загинула бакалавр факультету філології, кафедри журналістики, студентка магістерської програми факультету історії, політології та міжнародних відносин Діана Влад.

Про це повідомили на офіційному сайті вишу.

“Важко знайти слова, щоб виразити весь біль цієї втрати. Щирі співчуття близьким, родині, друзям. Діана була не тільки талановитою студенткою, але й людиною з великим серцем, яка завжди готова була допомогти іншим. Її присутність завжди осяювала та надихала всіх навколо. Її відданість своїй справі, працьовитість, дружелюбність, прагнення до справедливості, щирість та жага до життя залишаться назавжди у наших серцях“, – йдеться у повідомленні. 

Як вдалося з’ясувати, 11 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Т-2601, сполученням «Чернівці-Шепіт», у напрямку села Сергії трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим.

Попередньо поліцейські з’ясували, що 22-річний водій автомобіля «Opel Vivaro» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою «УРАЛ», якою керував 29-річний житель Вижницького району.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 24-річна пасажирка мікроавтобуса, отримала численні тілесні ушкодження та померла в реанімаційному відділенні місцевої лікарні.

Тіло дівчини  направили для проведення судово-медичної експертизи.

Водія мікроавтобуса, ймовірно причетного до скоєння летальної ДТП, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Що відомо про загиблу студентку

На сайті ПНУ вказано, що окрім академічних успіхів, Діана володіла багатьма талантами, які робили її життя яскравим та насиченим. Вона любила грати на гітарі та співати, і її музика часто збирала друзів та рідних навколо, створюючи теплу та затишну атмосферу.

Дівчина також була талановитою ведучою весільних церемоній, додаючи до кожного заходу свою неповторну харизму та радість. Її творчий дух проявлявся і в захопленні декоруванням – будь-який простір, до якого вона торкалася, перетворювався на справжнє мистецьке творіння.

175036312 2918556651799551 5415303919129799946 n scaled

Окремий талант у неї був до випічки та приготування смачних страв, які всі обожнювали. Діана обожнювала тварин та своїх домашніх улюбленців, завжди піклуючись про них з великою любов’ю та увагою.

5713516c 7c90 472c a812 293caf414c5c scaled

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено