Івано-Франківськ

В Івано-Франківськ несподівано завітав екс-президент України: з якою метою? (ФОТО)

Молодь мала можливість поставити запитання Віктору Андрійовичу у форматі відкритої зустрічі з успішними людьми.

DSC 8507 scaled

На урочисте вручення дипломів в УКД завітав Віктор Ющенко 24 червня в Університеті Короля Данила відбулося урочисте вручення дипломів випускникам.

Традиційно, випускники УКД і Фахового коледжу отримали дипломи в день Різдва Івана Хрестителя, на честь засновника та першого ректора УКД о.Івана Михайловича Луцького.

У церемонії вручення дипломів взяли участь багато представників духовенства, зокрема, архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Української Греко-Католицької Церкви Володимир Війтишин та настоятель парафії Святих Кирила і Методія в Крихівцях Йосафат Бойко.

DSC 8363 scaled

Особливою подією для студентства стало те, що третій президент України Віктор Ющенко вручав дипломи кращим випускникам університету й коледжу.

А перед цим молодь мала можливість поставити запитання Віктору Андрійовичу у форматі відкритої зустрічі з успішними людьми.

«Дуже знаково, що людина починає свою дорогу із освіти та гарної професії. Ви покоління, яке вершить велику справу – творення української незалежної держави. За 800-1000 км звідси вирує справжній фронт. Ми повинні пам’ятати, що це наша боротьба за ті 350 років колоніалізму, з яким прийшла Московія в середині 17 сторіччя», – наголосив Віктор Ющенко.

DSC 8676 scaled

Загалом, цього року дипломи отримали 173 фахові молодші бакалаври та 370 бакалаврів.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено