Івано-Франківськ

У Калуші після важкої хвороби помер атовець Олег Івахнюк

Тривалий час захисник проходив лікування як в Україні, так і за кордоном.

450523911 509732614911577 2094879185883066179 n scaled

У Калуші в ніч на 11 липня у лікарні помер учасник бойових дій, майданівець, волонтер Олег Івахнюк. 28 липня йому мало б виповнитися 39 років. Сумну звістку повідомив мер міста Андрій Найда, пише ПІК.

Захисник стояв на барикадах майдану під час Революції Гідності. У 2014 році свідомо, добровольцем став на захист рідної землі, служив у батальйоні «Донбас». У бою з московським окупантом отримав важке поранення в Попасній.

“Тривалий час Захисник проходив лікування як в Україні, так і за кордоном. На момент початку повномасштабного вторгнення перебував у Чікаго на лікуванні. А вже першого березня повернувся в Україну, щоб стати надійним плечем підтримки для військовослужбовців. Олег зайнявся потужною волонтерською діяльністю”, – написав він.

Чоловік переніс велику кількість операцій, був прикутий до інвалідного візка, але до останнього підтримував Україну та своїх побратимів. Близько 2 місяців тому Олег Івахнюк знову потрапив у лікарню через інфекцію. Перебував у важкому стані. Після 10 років боротьби за життя підступна хвороба забрала мужнього захисника, патріота та волонтера.

“Це непоправна втрата для Калуської громади. Олег Івахнюк назавжди залишиться в наших серцях як справжній герой, щирий патріот, свідомий громадянин та людина з незламною силою волі. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олега. Світла пам’ять про нього назавжди з нами!”, – додав Андрій Найда.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено