Івано-Франківськ

У Бурштині попрощалися з ексочільницею Роксоланою Джурою (ФОТО)

Вона померла через 9 днів після свого Дня народження.

Бурштин у великій скорботі попрощався з своєю ексочільницею Роксоланою Джурою (ФОТО)

Бурштинську громаду вчергове сколихнула трагічна звістка про смерть визначної людини, непересічної особистості, патріотки свого міста. Роксолана Олександрівна Джура – політик, вчитель, громадська
активістка, голова міста… Але насамперед дочка, мати,  сестра…

У п’ятницю, 19 липня у Бурштині попрощалися з ексочільницею Роксоланою Джурою, яка померла на 47-році життя після боротьби з важкою хворобою, пише ПІК.

“Боляче було дивитися, як згорьована родина проводжає з батьківського дому рідну людину. Здавалося, весь Бурштин прийшов попрощатися зі своєю улюбленицею, бо Роксолана дійсно залишила глибокий теплий слід в серці кожного містянина. На вулиці біля батьківського будинку точилися тихі розмови, в яких бриніли сльози, живі спогади, світлий сум, за тим, що молода енергійна жінка так швидко залишила земну дорогу”, – розповідає кореспондентка ПІК, яка була присутня на похороні.

Дуже багато можна розповісти про пані Роксолану, її захоплення, сфери життя, творчість, різноманітні заняття, бо вона була надзвичайно яскравою та різноплановою людиною. Під час своєї каденції та й після неї Роксолана Олександрівна активно цікавилася життям міста, всіма його сферами: медициною, освітою, культурою, спортом, бізнесом. Максимально старалася допомогти, порадити кожному, занурювалася в проблеми людей, які приходили, щоб висловитити свої жалі.

Варто віддати шану її викладацькій діяльності: багато студентів прийшло, щоб востаннє попрощатися зі своєю улюбленою Вчителькою. Осиротіла Бурштинська громада, але ні з чим не зрівняти втрату дочки Софії (Доні Соні, як написала дочка у ФБ).

“Сьогодні ми назавжди попрощалися з Роксоланою Джурою… Незліченна кількість людей та квітів… Роксолана Олександрівна дуже любила квіти. За час каденції на кожне її день народження кабінет був заповнений найрізноманітнішими букетами. Її завжди любили та поважали…Вона легко знаходила спільну мову з усіма”, – написали на сторінці Бурштинської міської ради у Фейсбук.

У свій час мама плекала співочий талант, стояла за кулісами світових сцен, вела за руку по житті, щоб вивести у світ достойну молоду особистість. Редакція висловлює щирі співчуття родині, близьким і друзям, колегам і соратникам Роксолани Олександрівна…Земля, по якій вона ходила, назавжди збереже її теплий, глибокий слід…

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено