Івано-Франківськ

Укрпошта випустить благодійні марки до Дня медика

Придбати поштовий випуск можна з 26 липня у відділеннях поштового зв’язку, а також у Поштовому маркеті.

temp

26 липня, напередодні Дня медика, Укрпошта випустить благодійні поштові марки «Медики. На полі бою» та «Медики. В операційній», об’єднані в один марковий аркуш під назвою «Героїчні професії. Янголи війни». Кошти, виручені від продажу поштових марок, підуть на допомогу лікарням, що знаходяться на прифронтових територіях.

Укрпошта продовжує свою героїчну серію поштових марок, яку було започатковано у 2023 році. Цього разу вона присвячена відважним медикам: як цивільним, так і військовим. Українські захисники називають медиків янголами війни, адже вони, немов янголи-охоронці, евакуюють поранених з кривавих полів битви, рятують їхні життя у “швидких” та “операційних”, дарують надію і допомогу тим, хто постраждав від жорстоких ворожих обстрілів. Кожного дня, без свят та вихідних,  військові медики в умовах браку інструментів, медикаментів та робочих рук оперують, зупиняють кровотечі, зшивають пошматовані тіла, намагаючись вибороти найголовніше – чиєсь життя.

Марковий аркуш, випущений Укрпоштою, складається з марок “Медики. На полі бою» та «Медики. В операційній», які зображають, як на передовій та в гарячих точках українські лікарі виконують свою місію. Від початку війни в Україні багато з них змінили світлі кабінети на «операційні» посеред поля, а хтось, не маючи медичної освіти, здобув свій досвід та навички тактичної медицини одразу на фронті. Кожна марка в цій серії – це символ незламності та відданості, що осяває їхні подвиги яскравим світлом вдячності.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено