Івано-Франківськ

На Буковині судитимуть двох франківчан: за що

Чоловіка загрожує до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Чернівецькій області судитимуть 18- та 19-річного жителів Івано-Франківщини, яких підозрюють у незаконному переправленні військовозобов’язаних до Румунії. За такі “послуги” вони отримували від 7 до 9 тисяч доларів США.

Про це повідомили на сайті поліції в Чернівецькій області, пише ПІК.

Двох франківчан викрили прикордонники та поліція 15 серпня цього року на польовій дорозі в межах с. Тарасівці Чернівецького району

“Чоловіки, знаючи про діючі тимчасові обмеження щодо виїзду військовозобов’язаних осіб через державний кордон України, підшукали чоловіків віком 23, 27 і 37 років, які мали намір незаконно перетнути державний кордон. Напередодні переправлення організатори зустріли чоловіків у Новоселиці, зняли їм готель на добу та надали роз’яснення як перейти через кордон поза пунктом пропуску. Після «успішно проведеної угоди» фігуранти мали отримати фінансову винагороду від 7 до 9 тисяч доларів США”, – з’ясували поліцейські.

Їм інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. За вчинення протиправних дій фігурантам загрожує до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено