Івано-Франківськ

У Франківську планують змінити асфальт на мості на Пасічну

Роботи планують провести у вересні-жовтні.

197a89e6799af48011db38ef94c5eb14 wide big

В Івано-Франківську у вересні планують оновити асфальт на мості, що веде у мікрорайон Пасічна. Про це під час брифінгу повідомив Віталій Бурко, директор КП “Муніципальна дорожня компанія”, пише ПІК.

“У нас є в планах грандіозна робота, яку ми вважаємо, необхідно виконати цього року, але будемо бачити чи нам дозволить погода та фінансування. Мова йде про Галицький міст. Ми маємо в планах у вересні-жовтні повністю зрізати “дорожній одяг” на мосту, через вулицю Галицьку, і перекрити його гарячим асфальтобетоном”, – каже Бурко.

Віталій Бурко додав, що роботи будуть проводити вночі.

“Ця операція займе трохи часу й будуть незручності для жителів Пасічної. Роботи будуть проводити тільки вночі, і це затягнеться на 4-5 ночей. Будуть незручності, але доведеться потерпіти”, – додав директор КП “Муніципальна дорожня компанія”.

photo 5422357191878369954 w scaled e1726492708998

Під час брифінгу також зазначили, що наразі дорожники працюють над ліквідацією напливів на дорогах – це нерівності, які утворюються з асфальтобетону, внаслідок зношеності доріг, високих температур та надмірної ваги.

“Ми зараз займаємося ліквідацією цих напливів. Ця проблема є не всюди, а на основних магістральних дорогах, де рухається важкий транспорт. Зокрема, це вулиця Галицька, Калуське шосе, Івасюка, Тисменицька, Коновальця. Також ліквідуємо дрібні дефекти (тріщини, невеликі ями) на інших дорогах “, – додав Бурко.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено