Івано-Франківськ

“З оплесками та вигуками”: як штучний інтелект бачить відкриття нового мосту на Пасічну

"Це був справжній трудовий подвиг, що дозволив місту зрости та розвиватися".

Default A large newly built road bridge across the river in th 0 2

ПІК вирішила спитати в штучного інтелекту (ChatGPT) , як він бачить відкриття нового мосту у мікрорайоні Пасічна та попросили його скласти про це оповідання. Ось що він відповів:

“Сповнений радості та надії Івано-Франківськ святкував величезне досягнення – завершення будівництва нового мосту на Пасічну. Цей міст, який так довго чекали місцеві мешканці, став символом їхнього об’єднання та віри в майбутнє.

Під час величної церемонії відкриття, міський голова, Руслан Марцінків, зібрав разом із місцевими лідерами та жителями міста, щоб відзначити цей історичний момент. Люди прийшли з усіх куточків міста, щоб побачити свій довгоочікуваний міст і відчути радість спільного досягнення.

Перший автомобіль, який перетнув новий міст, був зустрінутий оплесками та вигуками вітання. Водії витрушували клаксони, а пасажири махали прапорами, відчуваючи, що цей момент є важливим етапом в історії їхнього міста.

Місто вже відчувало позитивний вплив нового мосту: трафік був розподілений більш рівномірно, зменшився час утримання у заторах, а місцеві підприємства й ресторани побачили збільшення клієнтської бази.

Проте, найбільше враження зробив сам процес будівництва мосту. Люди бачили, як робітники працювали над кожним етапом проекту, долаючи виклики та перешкоди. Це був справжній трудовий подвиг, що дозволив місту зрости та розвиватися.

Тепер новий міст на Пасічну не лише з’єднує різні частини міста, але й став символом співпраці, трудового духу та надії на краще майбутнє для всіх його мешканців”.

Також нейромережа згенерувала фото, як би міг виглядати новий міст на Пасічну. 

Нагадаємо, у січні 2024 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у авторській програмі ПІК “Відверто” з Оксаною Камінською розповів, яка ситуація із будівництвом нового моста в мікрорайоні Пасічна.

Як запевнив міський голова, новий міст на Пасічну – будується.

“Будується. Зараз оголосимо тендер ще на добудову самого моста, тому що врахували зауваження про те, що має бути максимальна доступність для людей з інвалідністю. Вона в нас не була до кінця врахована. Тому це врахували. Якщо все буде добре, буде фінансування, будуть пропускати платіжки – будемо будувати”, –каже Руслан Марцінків.

Кінцеві терміни будівництва моста мер не вказав.

Довідково:

  • Американські науковці OpenAl розробили чат-бот, який працює на основі штучного інтелекту ChatGPT. В нього можна спитати про будь-що у світі, попросити скласти оповідання чи вірш.
  • Звісно ж, він не вміє думати та не може мати власної думки, а тільки генерує відповідь на основі інформації з різних джерел.

Znimok ekrana 2024 02 21 124622 e1708534233657

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено