Івано-Франківськ

У Франківську військовий з дружиною усиновили двох дітей (ФОТО)

Пара всиновила братика та сестричку.

photo 5429567132003332319 w scaled

В Івано-Франківську військовий Василь та його дружина Тетяна всиновили двох дітей – братика та сестричку.

Василь Карп’як воював у складі 128 ОГШБр. Приїхавши вчергове до коханого на схід, дружина запропонувала усиновити дівчинку, яка залишилась без батьків. Виявилось, що Діана, яку обрали з-поміж багатьох діток, має ще рідного брата Данила. То ж подружжя вирішило подарувати люблячу родину обом, пише ПІК.

«Коли я лежав в госпіталі з контузією в Запорізькій області, дружина приїжджала і ми там вже разом знайшли на сайті діточок. Якраз ми тоді вирішили цих діточок забрати собі. Ми їх двох побачили і вже не могли відмовитися, вони нам зразу до душі припали і не могли відмовитись»,– розповідає батько-усиновлювач Василь Карп’як.

До слова, за останній рік, в Івано-Франківській міській територіальній громаді є 12 новостворених прийомних сімей, у 3 з яких вже влаштовані діти.

“Є три сімейні пари, які стали на облік і вже народили дітей, є дві сімейні пари, які в очікуванні дитини, одна пара вагітна двійнею. Якщо говорити про минулий рік, де на обліку було 10 сімейних пар, то на даний період у нас є 35 сімейних пар”, – каже начальниця Служби у справах дітей Ірина Рохман.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено