Івано-Франківськ

Стало відомо, який розмір субсидії на опалення буде цього року

Для отримання субсидії необхідно подати заяву і декларацію.

Стало відомо, який розмір субсидії на опалення буде цього року

Субсидія на опалення в Україні розраховується індивідуально залежно від доходів домогосподарства та розміру комунальних платежів. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

“Для визначення права на призначення житлової субсидії на опалювальний сезон 2024 – 2025 років враховуються доходи домогосподарства за I та II квартали 2024 року. Для пенсіонерів, які не мали інших доходів, окрім пенсії, враховується сума пенсії за серпень 2024 року”, йдеться у повідомленні Пенсійного фонду.

При розрахунках до уваги беруться доходи усіх зареєстрованих членів домогосподарства. Виключенням є випадки, коли особа перебуває більш як 60 днів за кордоном, або є інші обставини за яких грошові надходження цього громадянина можуть не братися до уваги.

Звернутись за отриманням субсидії можна як онлайн, так і офлайн. Для цього потрібно подати спеціальну заяву і декларацію. В окремих випадках необхідно додавати певні документи. Наприклад, договір оренди, якщо особа прагне отримати субсидію, проживаючи в орендованому житлі.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено