Івано-Франківськ

Що відомо про стан Байдена, який захворів на Covid та чи відмовитися він від виборів

Від хвороб не застраховані навіть очільники держав.

Що відомо про стан Байдена, який захворів на Covid та чи відмовитися він від виборів

Президент США Джо Байден захворів на коронавірус. Позитивний тест на Covid-19 у нього діагностували, коли він мав би виступити на конференції в Лас-Вегасі. Про це пише ПІК з посиланням на ВІКНА.

Пізніше речниця президента Карін Жан-П’єр підтвердила, що очільник держави справді скаржився на кашель, нежить, загальну слабкість. Утім, додала, що президент США вакцинований, і хвороба протікає м’яко. Нині президент на самоізоляції, в резиденції у Делавері, але продовжує працювати дистанційно.

Сам Джо Байден підтвердив, що отримав позитивний тест на Covid-19. Проте додав, що почувається добре. Також президент подякував усім за добрі побажання.

Кілька днів тому президент США в інтерв’ю CBS у відповідь на питання про причини, які можуть змусити знятися його з виборів, назвав саме серйозні проблеми зі здоров’ям. Однак, відповідно до заяв, чинний президент наразі почувається добре та не збирається знімати свою кандидатуру.

На додачу президент заспокоїв щодо впливу свого віку на здатність чітко мислити. Політик сказав, що вік додає йому тільки мудрості:

“Думаю, що я продемонстрував, що знаю, як зробити щось для країни, не зважаючи на те, що нам казали, що ми не можемо цього зробити. Але потрібно зробити ще більше, і я не хочу відступати”. 

До слова, вибори президента в США — 60-ті за рахунком — відбудуться 5 листопада 2024 року. Експерти, аналітики та офіційні представники не приховують, що результати президентських виборів в Америці вплинуть на Україну, зокрема, на підтримку США України. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено