З цими продуктами можна значно розширити свій раціон і збагатити організм корисними мікроелементами та вітамінами.
- Українці, які опалюють будинки дровами, отримають до 21 тисячі гривень субсидії
- Жителі Тисменицької громади можуть отримати виплати за прихисток переселенців
- Краса антикварних подарунків до новорічних свят
- Радіо ПІК: головні новини України та Прикарпаття за 29 жовтня (ПРОСЛУХАТИ)
- Їжаки “майже під загрозою зникнення” – Міжнародний союз охорони природи
Кухня Прикарпаття
Ця бобова культура за ситістю належить до лідерів серед рослинних культур.
Королева осені традиційно використовується для вітамінних салатів, заготовок на зиму та навіть смачних пирогів.
Ці дари Карпатських лісів багаті на білки, жири, вуглеводи, солі, вітаміни та ароматичні речовини.
Цей вітамінний овоч є неодмінним атрибутом багатьох страв.
Ці овочі, що бувають не лише фіолетового, але й зеленого, брунатного, жовтого і навіть білого кольору.
Борщ є однією із найпопулярніших українських страв.
Поки думаєте-гадаєте, що баштанні — то ягоди чи овочі, пропонуємо приготувати з цих плодів звичайні та незвичайні страви.
Кондитерська справа — творчий процес, адже за однакових складників у кожної господині виходить різний результат.
Із цих звичних та доступних фруктів можна швидко приготувати безліч вигадливих десертів і консервацій.
Як вирощувати ці овочі без поливу та як вибрати плоди для свіжих салатів, в’ялення, соління і маринування.
Сьогодні, 17 серпня, відзначаємо Міжнародний день картоплі, щоб підсумувати сезон її вирощування та правильно заготовити на зиму.
Готуємо страви на будень і свято.
Смакуйте багатою прикарпатською кухнею з користю та насолодою.
З цих доступних за ціною і вирощуванням овочів можна приготувати смачні і вишукані закуски та навіть десерти.
Використовуємо спекотні дні для заготовок на зиму.