Борщ є однією із найпопулярніших українських страв.
- Радіо ПІК: головні новини України та Прикарпаття за 19 січня (ПРОСЛУХАТИ)
- Якою буде погода у Франківську та області 20 січня
- Від початку доби на фронті вже 125 бойових зіткнень, – Генштаб ЗСУ
- Шуфрич, Симоненко, Мураєв, Крюкова та інші потрапили під санкції (ПЕРЕЛІК)
- Автотроща у Франківську: водія “вирізали” з понівеченої автівки (ФОТО, ВІДЕО)
Кухня Прикарпаття
Поки думаєте-гадаєте, що баштанні — то ягоди чи овочі, пропонуємо приготувати з цих плодів звичайні та незвичайні страви.
Кондитерська справа — творчий процес, адже за однакових складників у кожної господині виходить різний результат.
Із цих звичних та доступних фруктів можна швидко приготувати безліч вигадливих десертів і консервацій.
Як вирощувати ці овочі без поливу та як вибрати плоди для свіжих салатів, в’ялення, соління і маринування.
Сьогодні, 17 серпня, відзначаємо Міжнародний день картоплі, щоб підсумувати сезон її вирощування та правильно заготовити на зиму.
Готуємо страви на будень і свято.
Смакуйте багатою прикарпатською кухнею з користю та насолодою.
З цих доступних за ціною і вирощуванням овочів можна приготувати смачні і вишукані закуски та навіть десерти.
Використовуємо спекотні дні для заготовок на зиму.
Рибні страви поживні та багаті на корисні речовини, тож їх неодмінно треба вводити до раціону.
Замість молока можна використати сироватку, а до борошна додати крохмалю.
Пелюстки в кулінарії — не тільки тренд, а й краса та користь.
Цієї літньої пори кулінарія — це гарна і приємна нагода залучати дітей до експериментів зі складниками та формами.
М'ясо після приготування залишиться соковитим та ніжним, якщо знати кілька правил.
Традиційно до випікання цього неодмінного великоднього атрибуту приступали в Чистий четвер.