М'ясо після приготування залишиться соковитим та ніжним, якщо знати кілька правил.
- У Калуші дерева на площі Героїв прикрасили писанками (ФОТО)
- Під час пожежі в Рогатинській громаді врятували дворічну дитину (ФОТО)
- Війна забрала життя молодого воїна з Івано-Франківська
- ССО знищили установку ворожого комплексу “Бук”: яскраве відео
- Ведення бюджету — завжди не економія: чому так?
Кухня Прикарпаття
Традиційно до випікання цього неодмінного великоднього атрибуту приступали в Чистий четвер.
Соєвий соус є одним із найбільш популярних продуктів у світі, що походить з Китаю.
Галині Мартинюк 61 рік. На кулінарне шоу жінка прийшла, щоб набратися досвіду.
Популярний та смачний салат "Цезар" можна приготувати в домашніх умовах.
Млинці — популярна страва, якою багато хто дуже любить ласувати на сніданок.
Шоколадні трюфелі – оригінальний десерт до святкового столу.
Сосиски не надто корисні, але серед них є якісні - розповідаємо, як це визначити.
Кожна господиня натрапляє на труднощі під час приготування того, чи іншого продукту.
Копчене м'ясо – одна з головних страв великодніх страв.
Щоб пельмені не злиплися при варінні, достатньо дотриматися кількох простих правил.
За словами Клопотенка, цей відомий десерт навіть згадується у "Кайдашевій сім'ї" Івана Нечуя-Левицького.
Євген Клопотенко особисто приготував начинку. А її рецепт тепер можна знайти на сайтах шеф-кухаря.
Євген Клопотенко розповів, що зараз зустрічається з дівчиною.
Більшість господинь вважають за краще солити страву ближче до кінця приготування.
Борщ нагородили, як найкращу національну страву з місцевих продуктів.