Івано-Франківськ

У кожному потягу – свій поліціянт

Укрзалізниця відновлює поліційний супровід пасажирських потягів, повідомляє ПІК. Таке рішення УЗ прийняла через часті скарги пасажирів на випадки пияцтва та

Укрзалізниця відновлює поліційний супровід пасажирських потягів, повідомляє ПІК.


Таке рішення УЗ прийняла через часті скарги пасажирів на випадки пияцтва та вандалізму.

Наразі «копи» знаходитимуться тільки у пасажирських потягах «Миколаїв-Київ-Рівне» та «Одеса-Москва». Але при цьому у планах Укрзалізниці організувати поліційні патрулі за всіма маршрутами, навіть в електричках, адже саме там фіксується найбільша кількість правопорушень, читаємо на сайті Укрзалізниці.

“Укрзалізниця імплементує план заходів з підвищення безпеки пасажирів у поїздах та на вокзалах. Розвиток співпраці з Національною поліцією є важливою складовою”, – заявив член правління компанії Марчін Целеєвський.

Такий нагляд існував і раніше, але був скасований навесні 2013 року як неефективний, адже протоколи стосувалися тільки куріння в тамбурі.

Користувачі залізниці, що є активними у мережі, відреагували на ініціативу позитивно. В коментарях до посту УЗ на сторінці в Facebook вони не тільки підтримали таку ініціативу, але й запропонували маршрути, на яких хотіли б побачити поліційний супровід.

До слова, заплановане підвищення цін на залізничні квитки не відбудеться. Міністерство інфраструктури не затвердило підвищення цін на квитки на 2% щомісяця починаючи з 1 березня.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

alt
© 2020 Всі права захищено