Івано-Франківськ

У Франківську з 1 серпня будуть нові тарифи на проїзд у комунальному транспорті

Вартість проїзду залежатиме від способу оплати.

Про це сьогодні повідомив міський голова Руслан Марцінків на оперативній нараді, пише ПІК.

Зміни тарифу на проїзд передбачаються у комунальному транспорті.

“Це буде різноставковий тариф. Він буде залежати від способу оплати. Різний квиток матиме різну тривалість дії, можливість пересадки або її неможливість. Пасажири будуть змушені розібратися який тариф для них буде найбільш вигідним”, – каже Віталій Голутяк, директор КП «Електроавтотранс».

Кожен пасажир матиме можливість вибору. І так, передбачені такі види оплати:

  • З 1 серпня готівковий проїзд у комунальному транспорті коштуватиме 6 гривень. При цьому видається паперовий квиток. Його можна придбати лише у водія під час посадки у транспортний засіб. Він діятиме лише у цьому автобусі до кінцевої зупинки.
  • Електронний квиток – 5 гривень (через телефон або банківською карткою). Тут передбачено 4 види оплати: SMS-квиток, який 60 хвилин у конкретному маршруті, QR-квиток, який також діє годину у конкретному автобусі, отримати його можна у додатку “Приват24”, а також Bluetooth-квиток, який можна отримати через додаток “EasyWallet”, його дія – 45 хвилин.
    Ще одним способом є оплати банківською безконтактною карткою. Оплата проводиться на валідаторах. Тариф також 5 гривень. Дія його поширюється на певний транспортний засіб.
  • Транспортна картка “Галка” – 4 гривні. Оплата здійснюється на валідаторах. Картка передбачає безкоштовні пересадки протягом 30 хвилин з часу першої валідації. Поповнити її можна через Інтернет або мережу терміналів самообслуговування EasyPay. На сайті можна переглянути  їх розміщення. Передбачається також можливість використання Галки як місячного проїзного.
    Картку можна купити у водії ще до 1 серпня, а в подальшому в кіосках преси.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

В Україні 10 днів не будуть реєструвати ФОПи

Чоловік причепив нитку до 200-гривневої купюри та 44 рази поповнив нею свій рахунок

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено