Івано-Франківськ

У Бурштині ввели масу заборон

З нуля годин 17 серпня 2020 року в Бурштині встановили «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Зараз у Бурштині більше ніж 90 людей хворіють на короноврусну хворобу, 65 – під підозрою. Кількість інфікованих постійно зростає.

Міський голова Бурштина вкотре звернулася до представників Галицького ВП Тисменицького ВП ГУНП в області та Галицького РУ ГУ Держпродспоживслужби в області щодо необхідності посилення контролю за виконанням протиепідемічних обмежувальних заходів, повідомляє Бурштинська міська рада, пише ПІК.

117957741 3429290890464450 1619799568082060336 n

На позачерговму засіданні міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановили низку обмежувальних заходів.

Більше того, вирішили заборонити: роботу  розважальних закладів після 24-ї та до 7-ї години (нічних клубів, дискотек), а також суб’єктів господарювання з надання послу громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім здійснення адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

Заборонили релігійні, рекламні та інші заходи за участю більш як 220 осіб та більше однієї особи на 10 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі).

Також заборонили відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб. А також дуже обмежили закладам охорони здоров’я планову госпіталізацію хворих, крім надання медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям, новонародженим та пацієнтам з онкологічними захворюваннями.

До слова, пацієнти, яким надають медичну допомогу у зв’язку з проведенням планових заходів з госпіталізації, підлягають обов’язковому тестуванню на COVID-19.

Детальніше про рішення комісії та встановлені заборони – у протоколі за посиланням: https://bit.ly/3g7X1Rl

Читайте також:

Коронавірус на Прикарпатті: + 163 нових випадки за добу. Ще 3 людини померли

На автодорозі “Бурштин – Калуш” обмежать рух транспорту

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено