Івано-Франківськ

Хасиди-паломники застрягли в українських аеропортах (ВІДЕО)

Вірян не пропускали до України через відсутність завчасно зроблених тестів на COVID-19.

Про це повідомляє керівник Об’єднаної єврейської спільноти Міхаель Ткач у фейсбук, пише ПІК.

unnamed 1 2

Як відмітив Міхаель Ткач, 12 зі 116 людей “завернули” та відправили назад до Ізраїлю, оскільки вони не змогли пояснити причину свого візиту.

За нашою інформацією, сьогодні в Україну їдуть з усіх сторін більш ніж тисяча хасидів, які хочуть встигнути до закриття кордонів“, – додав керівник Об’єднаної єврейської спільноти.

За словами Міхаеля Ткача, в аеропортах України перебувають більше сотні хасидів, яких не пропускають через те, що вони не пройшли тести на коронавірус в Ізраїлі.

Более 100 брацлавских хасидов продолжительное время не пускают в страну в Борисполе и аэропортах Одессы, Запорожья. Причина пока неизвестна. Вчера после проверки документов пассажиров рейса из Израиля 12 человек из 116 "развернули", так как они не смогли объяснить цели своего визита в Украину. Запрет на въезд от КМУ начнёт действовать только в 00:00 29 августа. По нашей информации, сегодня в Украину со всех сторон едут более тысячи хасидов, которые хотят успеть до закрытия границ иностранцам.UPD. Наши источники в Израиле сообщают, что проблемы у тех, кто не сделал тест на коронавирус за сколько-то там часов в самом Израиле.

Gepostet von Михаэль Ткач am Donnerstag, 27. August 2020

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено