Івано-Франківськ

Сніданки народів світу з ПІК: італійська фрітатта

Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.

Сьогодні пропонуємо читачам ПІК один з найпопулярніших сніданків Італії – фрітатта, або омлет з картоплею.

19530 fritatta

Для приготування сніданку знадобляться наступні інгредієнти:

  • петрушка;
  • вісім яєць;
  • тертий сир (чеддер)
  • одна червона цибулина
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • 200 грамів картоплі (бажано молодої).

Картоплю треба відварити. У великій сковороді потрібно розігріти олію. Тим часом варто тонко порізати цибулю, та обсмажити на пательні. Далі необхідно додати дрібно порізану картоплю, та обсмажити її разом з цибулею. Після цього вибиваємо на пательню яйця та додаємо трохи тертого сиру.

Коли сир трохи підплавиться необхідно додати порізану петрушку, сіль та перець. Після цього варто залишити фрітатту на повільному вогні ще хвилин 15-20, поки вона не запечеться по краях. Страва має залишатись трохи рідкою у серединці. Тепер варто посипати фрітатту зверху тертим сиром і поставити під гриль, щоб він злегка запікся. Смачного!

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено