Івано-Франківськ

Сніданки народів світу з ПІК: іспанська тортилья кон пататас

Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.

Сьогодні пропонуємо читачам ПІК один з найшвидших сніданків Іспанії – тортилья кон пататас, або омлет з картоплею.

ispanskaya tortilya 3 originalnyh retsepta 3

Для приготування сніданку знадобляться наступні інгредієнти:

  • олія;
  • 6 яєць;
  • 3 картоплини;
  • зелена цибуля;
  • 100 грамів шинки.

Спочатку картоплю потрібно почистити та порізати дрібними скибочками. В цей час можна розігріти пательню з олією. Далі треба викласти картоплю на пательню, періодично помішуючи. Важливо, щоб картопля була м’якою, а не хрусткою. Коли картопля стала м’яка, її потрібно викласти на паперовий рушник.

Тим часом треба збити яйця, додати до них картоплю і залишити суміш на 15 хвилин. Після цього необхідно обсмажити шинку. Нарізати шинку краще соломкою. Коли шинка злегка обсмажилась, потрібно вилити на пательню суміш яєць з картоплею, та присипати все зеленою цибулею.

Через декілька хвилин варто зменшити силу вогню, щоб картопля не прилипла до дна пательні. Коли омлет схопиться, його треба перевернути. Зробити це можна за допомогою тарілки. Друга сторона омлету готується не більше 5 хвилин. Перед подачею, тортилью варто порізати великими шматками та прикрасити свіжими овочами. Смачного!

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено