Івано-Франківськ

Сніданки народів світу з ПІК: норвезька скумбрія під соусом

Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.
Сьогодні пропонуємо читачам ПІК один з найпопулярніших сніданків Норвегії – скумбрія під вершковим соусом.

Рецепт: норвезька скумбрія під вершковим соусом

Для приготування сніданку знадобляться наступні інгредієнти:

  • одна скумбрія;
  • 50 грамів кропу;
  • 25 мілілітрів олії;
  • 300 мілілітрів вершків;
  • 5 столових ложок борошна.

Для початку потрібно розділити рибу на філе. Норвезьку скумбрію треба розрізати навпіл та обваляти в борошні. Далі необхідно покласти рибу на добре розігріту пательню з маслом. Скумбрію потрібно смажити 5 хвилин з кожного боку. Краще смажити рибу у суміші рослинної олії та вершкового масла.

В іншу пательню необхідно влити вершки та додати порізаний кріп. Суміш варто проварити на маленькому вогні близько 5 хвилин, додати сіль та перець за смаком. Далі необхідно викласти обсмажену рибу у вершкову суміш та потримати ще 5 хвилин.

Рибу можна подавати з різними гарнірами, за смаком. Норвезьку скумбрію перед подачею можна збризнути лимонним соком та прикрасити шматочком лимону. Смачного!

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено