Для приготування сніданку знадобляться наступні інгредієнти:
- одна скумбрія;
- 50 грамів кропу;
- 25 мілілітрів олії;
- 300 мілілітрів вершків;
- 5 столових ложок борошна.
Для початку потрібно розділити рибу на філе. Норвезьку скумбрію треба розрізати навпіл та обваляти в борошні. Далі необхідно покласти рибу на добре розігріту пательню з маслом. Скумбрію потрібно смажити 5 хвилин з кожного боку. Краще смажити рибу у суміші рослинної олії та вершкового масла.
В іншу пательню необхідно влити вершки та додати порізаний кріп. Суміш варто проварити на маленькому вогні близько 5 хвилин, додати сіль та перець за смаком. Далі необхідно викласти обсмажену рибу у вершкову суміш та потримати ще 5 хвилин.
Рибу можна подавати з різними гарнірами, за смаком. Норвезьку скумбрію перед подачею можна збризнути лимонним соком та прикрасити шматочком лимону. Смачного!
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте також: