Івано-Франківськ

Очільник Коломиї спростував фейк щодо тарифів на воду

Міський голова зазначив, що підвищення тарифів не передбачається.

Напередодні, 16 вересня, в інтернет-виданні Коломия Сьогодні оприлюднили новину, про плани на збільшення тарифів на воду. Про це Ігор Слюзар написав у своєму фейсбук, пише ПІК.

Ігор Слюзар спростував брехню про підвищення тарифів на воду в Коломиї

Як зазначив очільник міста, ціни на газ і світло формує держава, місто – тільки на водопостачання та водовідведення. Ігор Слюзар також додав, що не повідомляв про підвищення тарифів.

Абсурд завжди має автора. І я не дивуюсь боту, який набрехав щось на догоду своєму повелетилю, але дивуюсь, коли це розповсюджує кандидат… Без паніки, коломияни. Не вірте таким вкидам. Чим ближче до виборів, тим абсурдніше поводять себе нечесні учасники виборів“, – заначив Ігор Слюзар.

Світлина від Слюзар Ігор.

Видання Коломия Сьогодні у своїй новині посилається на цитату з наради міського голови. Втім очільник міста заперечує, що казав подібне. Текст новини:

У понеділок 14 вересня на ранковій нараді міський голова Коломиї заявив, —  «Просто проблема поганої якості того чи іншого блага чи природного якогось ресурсу лежить ось у чому: воно все потребує оновлення та заміни. Ті самі станції очисних споруд, які вічно перебувають на якійсь реконструкції, і так далі. Всі ці речі мають закладатися в тариф. Він, очевидно, має значно зрости», – зазначив Слюзар.

Тож, перший пункт програми УНП(партії Слюзаря) передбачає підвищення комунальних тарифів. Ось, що воно насправді таке «омріяне збудеться».

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено