Івано-Франківськ

Іграшки, канабіс і фастфуд: куди інвестувати у 2021 році

Наступного року експерти очікують відновлення світової економіки.

 Хоча боротьба з коронавірусом продовжиться. Ці фактори можуть посилити волатильність фондових ринків.

Свою думку про те, куди інвестувати в такій ситуації, висловили експерти дослідницької компанії MKM Partners, чиї рекомендації переклав портал fomag.

«Мінфін» публікує основні тези з рекомендацій, пише ПІК.

  • Ринкові перспективи

Підвищена ринкова волатильність, судячи з усього, стане провідною темою 2021 року, оскільки увага багатьох інвесторів прикута до новин про вакцини від коронавірусу.

Проте, дослідницька компанія MKM Partners у своєму прогнозі на наступний рік висловлює позитивний настрій:

«У 2021 році ми очікуємо побачити сильне зростання вище трендового, оскільки поява надійних вакцин і препаратів для лікування COVID-19 стабілізує ситуацію у всьому світі».

  • Facebook

Експерти MKM радять зробити ставку наступного року на декілька компаній. У їх число входить відомий гігант соціальних мереж.

«Ми вважаємо, що інноваційна стратегія Facebook, що дозволяє компанії отримувати додаткову виручку в таких областях як комерція, платежі, віртуальна реальність і криптовалюта, дозволить компанії зберегти стійке зростання (понад 20%) в доступному для огляду майбутньому», — зазначив Рохіт Кулкарні, аналітик MKM.

Проте, інвестування у Facebook пов’язане і з деякими ризиками, такими як посилення тиску на корпорацію з боку регулюючих органів, а також зниження залученості аудиторії.

  • Hasbro

Виробник іграшок Hasbro також отримав схвалення MKM. Аналітик Ерік Хендлер вважає, що галузь увійде в 2021 рік з низьким рівнем товарних запасів, а це означає, що надлишок пропозиції буде невеликим. Крім того, впровадження вакцини проти COVID-19 має стимулювати зростання виробництва і релізів голлівудських фільмів, завдяки чому Hasbro зможе продавати тематичну продукцію.

«Поєднання наявності необхідних для виробництва іграшок потужностей, збільшення кількості релізів повнометражних фільмів, а також розробки відеоігор має забезпечити рекордні результати у 2021 році як по виручці, так і по EPS», — сказав Хендлер.

Але і тут є свої ризики, найважливіший з яких — досить повільне відновлення індустрії розваг.

  • McDonald’s

Ще одна компанія, на яку варто звернути увагу, — це гігант у сфері швидкого харчування McDonald’s.

«Ми очікуємо, що поточне відновлення і зростання компанії будуть відбуватися за рахунок оновленого меню, а також цифрових ініціатив і революційних змін у бізнесі, в числі яких модернізація активів, впровадження технологій і поліпшення щодо доставки», — зазначив аналітик Бретт Леві.

  • Curaleaf

Виробник канабісу Curaleaf — ще одна компанія, щодо якої експерти фірми налаштовані позитивно. Аналітик Білл Кірк встановив очікуване зростання акцій приблизно на 24%. За його словами, основні переваги компанії полягають у збільшенні виробництва в Нью-Джерсі і Нью-Йорку.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено