Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 1 – 7 березня

За прогнозами астрологів Близнюкам цього тижня можуть кинути виклик, а Левам світить зростання популярності.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 4 scaled 4

Ваш гороскоп на тиждень – це набір підказок як поводитись у тих чи інших ситуаціях, щоб не потрапити у халепу, пише ПІК.

ОВЕН
Закінчується період обмежень і стагнації, до кінця тижня вдасться обійти багато перешкод. Можливості для розвитку з’являються завдяки взаємодії з іншими людьми.

Протягом тижня доведеться витратити багато часу на осмислення і обробку інформації, що надходить. У починаннях шкодить розкиданість. Реалізації планів може перешкодити недостатня зосередженість і відсутність стратегії.

ТІЛЕЦЬ

Партнери та інші союзники нададуть вам підтримку, а ви, своєю чергою, зможете внести свій внесок в спільне підприємство. В цей час романтика стане невід’ємною частиною вашої повсякденності.

До негативних аспектів цього періоду відносяться надмірна поблажливість до своїх слабкостей і посилена гонитва за задоволеннями. Це вдалий період для демонстрації своїх талантів і здібностей, оскільки вони будуть помічені оточенням.

БЛИЗНЮКИ
У цей період вам можуть кинути виклик або навмисне спровокувати на відкриту конфронтацію, а також на ситуації, пов’язані з конкуренцією і ризиком. Ваші вчинки і неправильне витрачання ресурсів, можуть привести до перевтоми і погіршення самопочуття.

Не поспішайте і не звалюйте на себе більше, ніж ви можете зробити, і тоді найскладніші і болючі питання вирішаться легко і радісно.

РАК
Перепади настрою, мінливість почуттів і порушення здоров’я можуть призвести до труднощів у відносинах з начальством. Протистояння з партнерами, мабуть, вам не уникнути. Виключіть прояви амбіцій, егоїзму, емоційної агресивності, і ви уникнете безлічі неприємностей.

У відносинах з протилежною статтю, в сімейних відносинах, можливі певні труднощі. Будьте обережні у витратах, тому що це є приводом для конфліктів, а також ви можете згодом про це пошкодувати.

ЛЕВ
Збільшується потреба особистої участі у всіх справах, прагнення вирватися з нав’язаного кола обставин. Ви опиняєтеся в центрі уваги. Дуже багато в колективі, в ділових і сімейних відносинах залежить від прийнятих вами рішень.

Гарний час для початку творчої та ділової активності, що сприяють зростанню вашої популярності. Ви впритул наближаєтеся до намічених цілей, з’являється можливість відстояти свою точку зору і зміцнити свою життєву позицію.

ДІВА
Колеги та партнери можуть ставити під сумнів ваші методи роботи. Можливі провокації і перешкоди з боку конкурентів, однак це посилить ваше прагнення до особистих досягнень в цей період. Ви станете більш загострено сприймати вторгнення на вашу територію.

Будьте обережні у висловлюваннях, щоб уникнути конфліктів, помилок. Краще відмовитися від участі в світських і розважальних заходах, обмежити себе в розвагах.

ТЕРЕЗИ
Партнерські відносини вийдуть на новий рівень розвитку. Також, можливі непередбачені розв’язки любовних історій. Сприятливий період для колективної діяльності та нових проектів.

Зовнішність і любов набувають величезну владу, сприяють творчому самовираженню. Ці дні сприятливі для вирішення питань спільних фінансів, боргових зобов’язань і перегляду негативних моментів в роботі.

СКОРПІОН
Відбувається оновлення чуттєвого сприйняття світу, з’являється новизна, свіжість почуттів. Оригінальні плани легко втілюються в життя.

У своїх судженнях і діях по відношенню до оточуючих, необхідно керуватися ідеями рівноправності. Можливі знайомства з цікавими людьми, захоплення, романтичні пригоди, які можуть привести до розриву старих зв’язків. Може спливти інформація про зраду або обман, будь-які таємниці.

СТРІЛЕЦЬ
Сприятливі дні для письмового спілкування, посередницької діяльності, торгівлі, підписання договорів, залагодження різних справ з владою і бізнесу будь-якого роду. Виникають прекрасні осяжні перспективи, в тому числі співпраці з іноземними організаціями.

Період сприятливий для будь-якого виду інтелектуальної, а також видавничої діяльності. Можливе невелике просування по службі, професійні успіхи. Хороший період для зв’язків з громадськістю.

КОЗЕРІГ
Зміцнюється впевненість в собі, сила волі, здатність реалізації намічених планів. Хороший період для інтелектуальної діяльності, легше буде долати перешкоди.

Успіх завдяки цим старанням не змусить себе довго чекати. Відповідний період для того, щоб взяти ініціативу в свої руки і завоювати прихильність давно бажаного партнера. Фінансові операції будуть доведені до успішного завершення.

ВОДОЛІЙ
Посилене почуття впевненості в собі при прийнятті рішень, може спонукати вас до неконструктивних дій або необдуманих інвестицій. Зате зростає підтримка співробітників і партнерів, ви зможете заслужити похвалу від начальства, активно впливати на думку компаньйонів по бізнесу.

Все це допоможе вам при розв’язанні ділових проблем. Цей період можна з успіхом використовувати для укладення угод і договорів, відкриття нових підприємств і конструктивної реорганізації старих.

РИБИ
Заплануйте на цей період офіційні візити, відвідування офіційних організацій, переговори і відповідальні виступи.  Період сприятливий для будь-якого виду інтелектуальної, а також видавничої діяльності.

Сприятливі далекі і тривалі поїздки. Можливе отримання важливої інформації, приємних новин, а рекламні заходи будуть дуже ефективними. Вдало протікатимуть зв’язки з громадськістю, правовими органами.

Нехай Ваш гороскоп на тиждень допоможе здійсненню Ваших планів.

Читайте також:

Колоритне гуцульське весілля у зимових Карпатах (ФОТО)

Франківець піднявся на Говерлу – найвищу гору України, на велосипеді взимку (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено