Івано-Франківськ

Незаконна рубка. На Косівщині обшукали територію лісових господарств (ФОТО, ВІДЕО)

Прикарпатські поліцейські провели обшуки на території лісових господарств та приватних підприємств.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Через незаконну рубку, яка завдала державі збитків на понад мільйон гривень, правоохоронці провели десяток санкціонованих обшуків в лісових господарствах та суб’єктів господарської діяльності, що у Косівському районі. У результаті обшуків поліцейські виявили і вилучили документацію, яка засвідчує ймовірні порушення у сфері лісового господарства.

Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)

Возможно, это изображение (один или несколько человек)

“В ході раніше розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України слідчі відділу розслідувань особливо важливих злочинів ГУНП в області, співробітники управління стратегічних розслідувань із залученням спецпідрозділу “КОРД” провели обшуки в лісових господарствах та суб’єктів господарської діяльності в Косівському районі. Всі обшуки проведені за ухвалою суду і під процесуальним керівництвом обласної прокуратури”, – йдеться в повідомленні.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст «noлbR 4-09-0103312 noлuR»)

Возможно, это изображение (один или несколько человек и в помещении)

У результаті правоохоронці виявили та вилучили документи та предмети, які свідчать про можливу злочинну діяльність за минулий і поточний роки, а саме: журнали звітності, чорнові записки та наряди і заяви на відпуск деревини, лісорубні квитки і додатки до них. Також проведеним оглядом вилучили виявлені лісоматеріали і обладнання до них. Надалі заплановано ряд експертиз, досудове розслідування триває.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено