Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” приймає “Авангард”: анонс матчу (ВІДЕО)

В останні дні весни у Перші лізі відбудуться три перенесені поєдинки.

1622109230 2082 scaled

Зокрема, 30 травня в Івано-Франківську зіграють “Прикарпаття” та “Авангард”, які у 15-му турі мали б зустрітися між собою ще 25 листопада. Але тоді через масове захворювання на Covid-19 у складі івано-франківців цю гру було відкладено на 2021-й рік.

Тож цієї неділі суперники зійдуться між собою на стадіоні “Рух”, вхід на трибуни якого буде вільним. Початок матчу о 16-й годині.

Як вже повідомляв ПІК, “Прикарпаття” поки ще не гарантувало собі прописки у Першій лізі на наступний сезон, випереджаючи “Кремінь” лише на один бал. За календарем у двох заключних турах команда з Кременчука прийматиме “Металіст 1925”, який бореться за третю путівку до УПЛ, і гостюватиме в “Альянса”.

Івано-франківці ж на фініші зіграють три матчі: вдома з “Авангардом” і “Волинню” (5 червня), а завершать сезон 12 червня виїздом до Краматорська. Саме у цих поєдинках і визначиться, хто ж вилетить у Другу лігу.

stats team20avangard scaled

У неділю відбудеться п’яте за ліком протистояння “Прикарпаття” з “Авангардом”. У попередніх двох чемпіонатах три перемоги відсвяткували краматорці. А минулого сезону в Івано-Франківську команди розійшлися миром 2:2, однак згодом “Авангарду” було зараховано технічну поразку 0:3 через участь у тому матчі не внесеного до рапорту гравця.

Яким вийде черговий поєдинок, дуже важливий для господарів?

ФУТБОЛ. Чемпіонат України. Перша ліга. Матч 15-го туру
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Авангард» (Краматорськ)
30 травня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 16:00. Арбітр: А.Михайлюк (Київ). 

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ:

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено