Івано-Франківськ

В Львівській області горіли пшениця та стерня (ФОТО)

На одній із пожеж отримала опіки літня жінка.

В Львівській області минулої доби рятувальники тричі виїжджали гасити пожежі пшениці та стерні. Про це повідомляє ДСНС області, пише ПІК.

В Львівській області горіли пшениця та стерня (ФОТО)

30 липня об 11:41 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Нове Місто  Самбірського району. На момент прибуття пожежників до місця виклику горіла стерня та пшениця. О 12:07 повністю ліквідували. Вогонь знищив пшеницю на площі 7000 кв.м.  та стерню на площі 10 000 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 4 чоловіки особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

О 13:46 трапилася пожежа в  с. Київець  Стрийського району.  Як з’ясувалось на місці виклику пожежу було ліквідовано до прибуття вогнеборців. Внаслідок пожежі отримала опіки I-II ступеню (35 % тіла) 78-річна жінка, яку у важкому стані госпіталізовано в реанімаційне відділення 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова. Вогнем знищено стерню на площі 2000 кв.м.

Також цього дня о 17:57 до вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Городилів Золочівського району. Вогнеборці в о 18:13 ліквідували пожежу стерні на площі 20 кв.м.

310707.jpg

Читайте також у ПІК:

Мер Львова запропонував Сергію Притулі покерувати містом (ФОТО)

На Львівщині колишній начальниці відділення банку присудили 8 років в’язниці

На Львівщині змія вкусила двох дітей

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено