Івано-Франківськ

На Львівщині колишній начальниці відділення банку присудили 8 років в’язниці

Засуджена з Кам’янки-Бузької присвоїла понад 57 тис. дол. США та близько 22,5 тис. Євро.

2ulubluakaohvkrtdlbm th lnd xx 1 scaled

На Львівщині суд виніс вирок колишній начальниці одного із відділень банку Кам’янка-Бузька, повідомляє Львівська обласна прокуратура, пише ПІК.

“Встановлено, що у 2011-2012 роках жінка розробила злочинну схему, яка полягала у тому що вона, як уповноважена особа від імені банку, укладала фіктивні договори банківських вкладів з громадянами, однак надані ними грошові кошти обвинувачена у касу банку не вносила, а потерпілим складала і видавала фіктивні документи, які нібито підтверджували договір депозиту”, – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі підсумували:

“Загалом внаслідок своїх протиправних дій засуджена заволоділа понад 57 тис дол США та близько 22,5 тис Євро”.

Закінчено заочний судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо колишньої начальниці одного із відділень АКІБ «УкрСиббанк», яку обвинувачували у заволодінні чужим майном та службовому підроблені (ч.ч. 3, 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Суд підтримав обґрунтовану позицію керівниці Жовківської окружної прокуратури, визнав обвинувачену винною та призначив покарання – 8 років позбавлення волі з позбавлення права займати посади, пов’язані з фінансово-банківською справою строком на 3 роки, з конфіскацією належного на праві власності майна та зі штрафом розміром 700 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено