Івано-Франківськ

На Львівщині змія вкусила двох дітей

Хлопчик та дівчинка перебувають у лікарні. Їх стан середньої важкості.

На Львівщині змія вкусила двох дітей

На Львівщині за добу двоє дітей потрапили до лікарні через укус змії. Про це повідомляє Управління ДСНС в області, пише ПІК.

  • 26 липня о 12:28 годині до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Турківської центральної районної лікарні поступила  10-річна дівчинка, жителька с. Верхня Яблунька Самбірського району, з діагнозом – укус змії в ліву ногу.
  • Цього ж дня о 19:30 до рятувальників надійшло повідомлення, що у приймальне відділення Яворівської центральної районної лікарні поступив  16-річний хлопець, житель с. Рогізно Яворівського району, з діагнозом – укус змії в палець правої ноги.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу.

  • Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.
  • Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс.  Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено