Шкільне харчування: з цього року всі школи зобов’язані при формуванні меню зменшити кількість цукру в 2-2,5 рази, збільшити кількість фруктів до 100 г та зменшити кількість хліба на один прийом їжі.
А також збільшити у раціоні школярів кількість м’яса птиці та молочних продуктів. Про це пише ПІК з посиланням на Слово і Діло.
Приблизно 75% продуктів у їдальнях мають бути рослинного походження: овочі, салати, злакові, фрукти та ягоди.
Водночас у шкільних буфетах забороняється продавати солодкі хлібобулочні вироби, газовані напої, непастеризовані соки та молочні продукти, каву та продукти з високим вмістом цукру чи солі, консервантів, барвників та ароматизаторів.
Читайте також у ПІК:
- У центрі Тернополя кінь копнув 5-річного хлопчика в живіт: що з дитиною
- Відзавтра розпочинається реєстрація на пробне ЗНО
- Студентам в Україні найближчим часом підвищать стипендії: скільки платитимуть
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та Telegram
Читайте нас у тг