З 4 січня до 9 січня 2022 року – спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в області здійснили 1002 моніторингові відвідування, виявили 62 порушення (6%), склали 43 протоколи, надали 31 пропозицію, пише ПІК.
Зокрема перевірили:
- закладів громадського харчування – 276, виявлено 12 порушень (4%), складено 6 протоколів, надано 7 пропозицій;
- об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 393, виявлено 39 порушень (10%), складено 29 протоколів, надано 19 пропозицій;
- об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 220, виявлено 6 порушень (3%), складено 5 протоколів, надано 2 пропозиції;
- агропродовольчих ринків – 19 перевірок, виявлено 2 порушення (10%), складено 2 протоколи, надано 1 пропозицію;
- дитячих дошкільних закладів – 4, порушень не виявлено;
- закладів загальної середньої освіти – 2, порушень не виявлено;
- перукарень – 28, виявлено 1 порушення (3,5 %), надано 1 пропозицію;
- інших об’єктів – 60, виявлено 2 порушення (3%), складено 1 протокол, надано 1 пропозицію.
Читайте також:
- Коронавірус на Прикарпатті: за добу найбільше хворих у Франківську, Тисмениці та Долині
- У Франківську центр вакцинації медуніверситету перенесли
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та Telegram
Читайте нас у тг