Для довшого зберігання власноруч виготовлених енергетичних батончиків, їх упаковують у вакуум. Апарат для упаковки продукції передали з Києва, пише ПІК з посиланням на Калуську міськраду.
Волонтери розробили власну технологічну карту виготовлення смаколика та на днях отримали сертифікат якості від Держпродспоживслужби, за яким калорійність (енергетична цінність) батончика складає майже 400 Ккал і може зберігатися до 3-ьох місяців при температурі не вище +25.
Більшість інгредієнтів замовляють у Польщі, кажуть так дешевше.
“Горіхи наші, українські, які найшвидше та найякісніше чистить Петро Кузів, який повністю незрячий і є членом організації вже 32 роки. ️Поруч із СУМівцями працює і доцент Харківського політехнічного університету Галина Овчарова, яка разом із сім’єю евакуювалася із Харкова на початку війни та випадком долі опинилася у Калуській громаді”, – пишуть у міськраді.
Продовжують активно виготовляти й окопівські свічки із картону, парафіну, воску та стеарину.
“Дуже потрібна річ для наших захисників на передовій. На них бійці заварюють каву, чай, вермішель швидкого приготування та ін”, – додають у міськраді.
А на липень для дітей віком 7-12 років планують триденний табір.
Читайте також:
- Виробництво натуральної косметики: у Франківськ перебралося підприємство з Бучі (ВІДЕО)
- Мешканці Городенківщини придбали автомобіль для ЗСУ (ФОТО)
- Польща скасовує виплати українським біженцям: допомагатимуть знайти роботу
- Війна з Росією не закінчиться раніше зими 2022 року: чому – Офіс президента
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та Telegram
Читайте нас у тг