Івано-Франківськ

Виробництво натуральної косметики: у Франківськ перебралося підприємство з Бучі (ВІДЕО)

Відтепер мешканки Івано-Франківська можуть стати гарнішими. Адже на Прикарпаття перебралося підприємство, що виробляє натуральну косметику.

f5b8463d aabf 4d86 8d1e 265ad342fce9

Косметика, кажуть на виробництві, – складає гідну конкуренцію дорогим іноземним брендам, пише ПІК з посиланням на Вежу.

Ліза – киянка, яка три роки працювала на цьому виробництві, і була змушена перебратися до Івано-Франківська, тікаючи з-під ворожих обстрілів. Сюди з Бучі переїхало і косметичне підприємство. Про рішення змінити його географічну адресу, його власниця Олена Захарович, приймала довго. Спершу не вірила, що в її рідному місті триватимуть запеклі бої, а потім буде жахлива окупація. А це практично неминуча смерть або від голоду, або від автомата окупантів.

Тримали в Бучі Олену і її чоловіка і думки про власний бізнес. Незадовго до повномасштабного російського вторгнення, вони відкрили новий цех. Виробництво поклали на широкі рельси. Було багато клієнтів і стабільний заробіток. Тож покидати все, над чим працювали довгі роки, у що вкладали гроші і власні мрії – не було сил. Поки не стало питання – або залишатися і бути приреченим на загибель, або рятуватися і мати шанс вижити. Тож схопивши необхідні документи, “тривожну” валізу, кота і собаку подружжя Захаровичів сіло в автівку.

Попри те, що вони вже 2 місяці працюють якомога далі від рідного дому, підприємство в Бучі все-таки відвідали. Вже після деокупації. Олена сподівається, що після завершення війни і української перемоги – воно обов’язково запрацює.

Більше у сюжеті:

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено