Івано-Франківськ

Як вибрати іграшкову машинку для дітей різного віку?

Як тоді правильно вибирати іграшкові автомобілі, згідно з віком дитини?

Підбираючи іграшку-машинку для дитини, ми частіше звертаємо увагу на колір, модель та вартість автівки. Але ще важливо враховувати вікові критерії. Якщо на коробці з іграшкою написано 6+ – це не просто так, отже, для малих дітей така іграшка буде небезпечною, а для підлітків малоцікавою. Як тоді правильно вибирати іграшкові автомобілі, згідно з віком дитини?

Бесплатные фото Машины

Враховуємо вік при покупці машинки

Обрати та купити машинки для дітей сьогодні можна у будь-якому інтернет-магазині іграшок, але не завжди там вказані вікові рекомендації. Тому враховуйте наші поради:

  • 8 місяців – 2 роки. Якщо ваш малюк вже повзає і впевнено сидить, настав час для покупки першої іграшкової машинки. У цьому віці можна дарувати іграшки без дрібних деталей. Кольори таких іграшок мають бути яскраві, але не надто, щоб не дратувати. Найкращий варіант у цьому віці – машинка-каталка зі зручною ручкою. Таку машинку можна взяти з собою на прогулянку і штовхати попереду себе або тягнути за мотузку.
  • 2-3 роки. З 2-х років малюкам краще вибирати тематичні іграшки. Це може бути машинка-швидка допомога, машинка-самоскид, пожежний автомобіль, поліцейська машина і т. д. Великі та яскраві дитячі машинки – найкращий вибір у цьому віці. Також можна придивитись до моделей за мотивами улюблених мультфільмів малюка.
  • 3-4 роки. Трирічне маля вже зазвичай «управляє» цілим автопарком. Отже, з цього віку можна подумати про покупку гаража або серпантину для спортивних машинок. Якщо в машинах будуть відкриватися багажники і дверцята, дитині це обов’язково сподобається.
  • Від 4 до 5 років. Молодші дошкільнята вже можуть спробувати грати з радіокерованими машинками. Тільки найпростішими – не трюковими, а тими, що вміють їздити і повертати ліворуч-праворуч. Такі ігри покращать окомір і координацію рухів дитини.
  • Від 5 років. З віком дитині хочеться ускладнити свої ігри. Можна спробувати подарувати дитині машинку-конструктор. Також підкажіть малюку, щоб він не викидав деталі від старих машинок – з них завжди можна зробити щось нове.
  • 6 років. Молодші школярі будуть у захваті від трюкових радіокерованих машинок (такі полюбляють навіть дорослі). Наприклад, монстр-траки відмінно їздять по піску, ґрунтовим дорогам та іншим складним поверхням.
  • Підлітки. У перехідному віці діти можуть цікавитись колекційними моделями машин. Наприклад, спортивне авто улюбленої марки або машина як у кумира зі сцени. Але не варто дарувати таку машинку навмання – краще поцікавитись уподобаннями дитини.

Обрана відповідно до віку іграшкова машина завжди принесе позитивні емоції вашій дитині та стане корисною та улюбленою іграшкою.

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено